Dozen kopen

Wilt u dozen kopen, en wilt u zich oriënteren op welke doos u precies nodig heeft? Op kartondozen.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft, en wordt u doorverwezen naar onze partner, doosopmaat.nl, waar u een groot assortiment kartonnen dozen . Van brievenbusdoos tot verpakkingsdozen, in de webshop van doosopmaat.nl houden wij rekening met al uw wensen en hebben wij voor iedereen een doos op maat!

Dozen kwaliteit

In de webshop van onze partner, doosopmaat.nl bent u verzekerd dat u ook echt dozen van perfecte kwaliteit besteld. Al onze kartonnen dozen zijn gemaakt van golfkarton. Dit soort karton staat bekend als buigzaam en stevig, waardoor u dus altijd gegarandeerd bent van een veilige en betrouwbare verpakking voor al uw producten.

Als u bijvoorbeeld een webshop heeft en artikelen naar klanten wilt verzenden, is het belangrijk dat deze ongedeerd aankomen. Daar weten onze partners van doosopmaat.nl alles van. Door een doos op maat bij ons te laten maken, zorgt u dat u altijd over perfect verpakkingsmateriaal beschikt voor de verzending van uw producten. Doordat alle dozen op maat gemaakt zijn, past alles er precies in en bestaat er geen risico dat uw artikelen tijdens hun verzending in de doos gaan schuiven. De kwaliteit van onze dozen staan bij ons voorop, evenals uw wensen en uw tevredenheid. Dat is de service van doosopmaat.nl. Bij ons kunt u met een gerust hart kwalitatieve dozen kopen.

Duurzame kartonnen dozen

Bij doosopmaat.nl bent u ook verzekerd van duurzame kartonnen dozen. Sinds de oprichting van onze webshop staat het milieu bij ons centraal. Door al de dozen op maat te maken, verspillen wij geen materiaal en gebruiken wij dus alleen waar nodig is. Dit geldt voor elke doos die u bij ons wilt kopen.

Al onze dozen zijn zoveel mogelijk gemaakt van gerecycled karton. Op die manier dragen wij bij aan het milieu. Door dozen bij ons te kopen bent u dus ook milieubewust bezig! Wilt u meer informatie over de productie van onze duurzame kartonnen dozen? Neem dan snel hier een kijkje in de webshop van onze partner. Die vertelt u er alles over.

Dozen online kopen

Dozen online kopen doet u via de webshop van onze partner, doosopmaat.nl. Hier kunt u het type doos die u nodig heeft selecteren. U bepaalt zelf hoe groot uw doos moet zijn door de gewenste binnenmaten hiervoor in te voeren. Vervolgens geeft u uw –adres en persoonsgegevens aan ons door en maken wij de bestelling voor u in orde.

Woont u in Nederland? Dan zijn de verzendkosten voor uw bestelling helemaal gratis (uitgezonderd Zeeuws- Vlaanderen en Waddeneilanden). Binnen enkele dagen ontvangt u uw doos op het door u doorgegeven adres. Dozen kopen hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!

dozen laten bedrukken