Kartonnen dozen met handvatten

Bij doosopmaat.nl hebben wij nu ook kartonnen dozen met handvatten! Handig voor als u dozen nodig heeft die vaak verplaatst moeten worden, zoals bij een verhuizing of om mappen in te vervoeren op kantoor. In onze webshop kunt u aangeven of u een doos op maat met of zonder handvatten wilt bestellen.

Kartonnen opbergdozen op maat

Handvatten kunnen ook handig zijn als u kartonnen dozen op maat wilt bestellen. Deze zijn vaak groot van formaat, en geschikt om een grote hoeveelheid spullen te vervoeren en natuurlijk op te bergen. Vaak worden deze dozen weer tevoorschijn gehaald om er iets uit te halen of om ze in een andere ruimte te zetten. U kent het vast wel: u wilt even snel een doos verplaatsen, maar deze heeft geen handvatten. Dit maakt de doos zwaarder en is ook slecht voor uw houding. Bij kartondozen.nl zijn wij ons hiervan bewust. Daarom heeft u bij ons altijd de keuze om een doos met of zonder handvatten te bestellen. Dat maakt deel uit van onze service. Want zeg nou zelf, een doos met handvatten, dat werkt toch veel gemakkelijker!

Kartonnen dozen kwaliteit

Al onze kartonnen dozen staan bekend om hun kwaliteit. Voor het maken van onze dozen gebruiken wij uitsluitend golfkarton, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare en veilige verpakking van uw producten. Ook staat duurzaamheid bij ons centraal. Hiervoor maken wij gebruik van gerecycled karton ,en verspillen wij geen materiaal omdat uw doos altijd op maat gemaakt wordt. Samen met onze klanten leveren wij dus een bijdrage aan het milieu. Dat is de kwaliteit en de service van doosopmaat.nl!

Kartonnen dozen online bestellen

Kartonnen dozen online bestellen kan via onze webshop, doosopmaat.nl. Geef hiervoor de gewenste afmetingen voor de binnenkant van uw doos door. U kunt hier ook kiezen voor een aantal opties, zoals een bepaalde bedrukking, kleur en of uw u kartonnen dozen met handvatten wilt bestellen. Bij ons kan het allemaal!

Zodra u al uw gegevens heeft ingevuld, maken wij uw bestelling in orde. Binnen een paar dagen wordt deze bij u thuisbezorgd. Woont u in Nederland? Dan zijn de verzendkosten hiervoor gratis (uitgezonderd Waddeneilanden en Zeeuws- Vlaanderen). U profiteert dus altijd van een kwalitatief product tegen de scherpste prijs. En dat allemaal op maat gemaakt!

dozen laten bedrukken