Kartonnen verpakkingen

Als u op zoek bent naar kartonnen verpakkingen, dan bent u bij doosopmaat.nl aan het juiste adres! Voor elk product hebben wij een verpakking: van sieraden tot kantoormappen en van cosmetica tot fietsen, wij verpakken elk artikel dat u maar wenst! Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit karton, namelijk golfkarton. Hierdoor weet u zeker dat elke verzending of verpakking een succes wordt, omdat u gegarandeerd bent van een veilige en betrouwbare plaats om uw spullen in op te bergen.

Verpakking op maat

Wij bieden voor ieder product een verpakking op maat. Voordeel hiervan is dat u precies over de juiste afmetingen beschikt voor het vervoeren van uw artikelen. In een doos op maat voorkomt u dat ze gaan schuiven of dat uw spullen beschadigd raken. Ook levert u, misschien onbewust, een bijdrage aan het milieu: door uw verpakking op maat te laten maken, wordt alleen de hoeveelheid karton gebruikt die nodig is. Er wordt dus geen materiaal verspilt. Dat is wat ons onderscheid van anderen. Doosopmaat.nl is erg bewust van het milieu en zet duurzaamheid centraal bij het maken van al zijn dozen op maat.

Doos op maat

In de webshop van doosopmaat.nl kunt u informatie terugvinden over onze producten en werkwijze, en daarnaast ook uw eigen, gepersonaliseerde doos laten maken. Voor elke wens hebben wij een verpakking, ook voor die van u. Wel is het van belang dat u van tevoren weet wat de binnenafmetingen van uw doos moeten zijn, zodat wij deze precies op maat kunnen maken. De rest kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We maken alles in orde en zorgen dat uw dozen binnen een paar dagen bij u worden thuisbezorgd, of op kantoor als u dat liever heeft. Uw wensen staan bij ons centraal.

Kartonnen dozen bestellen

Kartonnen dozen bestellen kan via onze webshop, doosopmaat.nl. Hier kunt u in een paar stappen uw ideale doos bestellen en thuis laten bezorgen. De verzendkosten binnen Nederland zijn zelfs gratis voor u als u in Nederland woonachtig bent (uitgezonderd Zeeuws- Vlaanderen en Waddeneilanden). Wij bieden voor al uw kartonnen verpakkingen een scherpe prijs tegen een uitstekende kwaliteit. Heeft u nog vragen, opmerkingen, of wilt u meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze? Neem een kijkje in onze webshop, hier kunt u heel veel terugvinden!

dozen laten bedrukken