Kartonnen doosjes

Voor kartonnen doosjes is een goede materiaalkeuze belangrijk. Juist een klein doosje moet stevig en betrouwbaar zijn. Kleine producten zijn niet zelden fragiel. Denk aan brillen, sieraden, kleine elektronica, technische onderdelen en andere kostbare producten. Die wilt u natuurlijk veilig kunnen verzenden naar uw klanten!

Doosjes: welk karton?

Karton bestaat er in veel verschillende kwaliteiten. Bij kartondozen.nl gebruiken we twee verschillende basistypen: karton met een enkele en karton met een dubbele golf. Afhankelijk van het soort doos dat u bestelt zijn verschillende typen karton ideaal. In overleg met ons kunt u de beste keuze maken. Dan kunt u er zeker van zijn dat uw kartonnen doosjes stevig, duurzaam en milieubewust zijn!

De dozen die wij voor u maken worden gerild dan wel gestanst, dat wil zeggen zo geprepareerd dat u ze gemakkelijk kunt vouwen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de voor u ideale binnenmaat van het kartonnen doosje. Onze kartonnen doosjes worden immers op maat gemaakt. Wij houden zo ook rekening met uw wensen qua kleur en opdruk.

Kartonnen doosjes bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig door middel van de knop die u hieronder ziet. Die leidt u naar onze webshop. Daar kunt u alle gegevens invoeren, zodat wij de kartonnen doosjes voor u kunnen gaan maken. Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen, in overleg maken we dan de offerte waar uw bedrijf het meeste aan heeft.

kartonnen doosjes