Karton dozen

Je kunt niet van ieder karton dozen maken. De dunnere soorten kunnen wel gebruikt worden voor stevige enveloppen. Al te dikke soorten laten zich niet altijd even goed rillen of stansen (plooibaar maken) en zijn dus minder handig voor het maken van kartonnen dozen. Wij laten onze klanten kiezen uit een minimaal aantal soorten karton: steeds de beste soort voor een specifiek soort doos.

Karton dozen kopen

Karton dozen kiezen

De karton dozen die wij aanbieden worden helemaal op maat gemaakt. Dat betekent dat de keuze steeds bij u ligt. In overleg met u kunnen wij het beste karton voor uw bedrijf kiezen. Aarzel dan ook niet om met ons contact op te nemen, als u het lastig vindt om zelf de keuze te maken. Ook onze service is maatwerk! Wij willen de ideale doos creëren, steeds opnieuw, voor uiteenlopende situaties en vele opdrachtgevers.

Als u karton dozen bestelt bij kartondozen.nl, dan heeft u ook de gelegenheid om het karton te laten bedrukken. Ook hiervoor bestaan weer verschillende benaderingen, die afhankelijk van het soort doos en het soort opdruk verschillen. Wij leveren bedrukkingen op maat, met uw logo en de naam van uw bedrijf, precies zoals u dat voor ogen heeft. Uiteraard kunt u ook kiezen tussen wit karton en gewoon bruin karton dozen. Bij kartondozen.nl kiest u!

Karton dozen kopen

Karton-dozen kopen, dat is niet iets wat u in een seconde doet. Voor ons maatwerk hebben we immers best wat gegevens van u nodig. In onze webwinkel kunt u gelukkig erg eenvoudig en snel een online formulier invullen, dat maakt karton dozen kopen al een stuk simpeler. Via de knop hieronder komt u in onze webwinkel, daar kunt u dan uw keuze maken.

karton dozen