Goedkope dozen

Als u op zoek bent naar goedkope dozen, moet u bij kartondozen.nl zijn! Wij werken samen met doosopmaat.nl, dé specialist in het maken en verzenden van kartonnen dozen op maat. Bij ons beslist u wat voor soort verpakkingsmateriaal u nodig heeft en hoe groot deze moet zijn. U heeft dus zelf de keuze!

Dozen karton

Al onze dozen zijn gemaakt van goede kwaliteit karton, namelijk golfkarton. Deze staat bekend om zijn buigzaamheid, en is tegelijkertijd ook heel stevig. Op die manier weet u zeker dat u over een veilige verpakking van uw producten beschikt. Daar gaat het ons ook om: voor een zo klein mogelijk bedrag een kwalitatieve en betrouwbare doos op maat maken.

In de webshop van doosopmaat.nl kunt u zelf de afmetingen voor uw doos bepalen. Sta eerst een stil bij het type doos die u nodig heeft. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een brievenbusdoos of juist naar een opbergdoos? Wij hebben het allemaal voor u. Via onze webshop kunt u vervolgens de binnenmaten van uw gewenste doos invullen. Als deze gegevens bij ons aangekomen zijn, gaan wij aan de slag voor u. Dozen van betrouwbaar en kwalitatief karton maken, dat is ons doel. En uiteraard maken wij alles op maat.

Duurzame dozen

Bij doosopmaat.nl is duurzaamheid een streven. Daarom maken wij uitsluitend duurzame dozen op maat. Hoe wij dat doen? Ten eerste maken wij voor het maken van onze dozen zoveel mogelijk gebruik van gerecycled karton. Hierdoor houden wij rekening met het milieu en dragen wij ons steentje bij aan een beter leefklimaat. Verder gebruiken wij voor het fabriceren van uw doos alleen de hoeveelheid karton die écht nodig is, dit omdat wij alle dozen op maat maken. Er wordt dus nauwelijks materiaal verspilt, en daar houden wij bij doosopmaat.nl van. Door een doos bij ons te kopen, bent u dus niet alleen goedkoper uit en gegarandeerd van de beste kwaliteit karton, maar helpt u ook nog eens mee aan de verbetering van het milieu. Als dat geen service is!

Goedkope dozen online bestellen

Goedkope dozen online bestellen doet u heel gemakkelijk via onze webshop, doosopmaat.nl. Geef hier aan wat voor soort doos u wenst. Vul vervolgens de binnenmaten van uw gewenste doos in en geef uw gegevens aan ons door. De rest regelen wij voor u. Binnen enkele dagen kunt u uw bestelling verwachten, deze wordt gewoon thuisbezorgd, of bij u op kantoor, net zoals u wilt. Uw wensen staat bij ons centraal. Goedkope dozen hebben wij bij doosopmaat.nl, maar dit gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit van onze dozen! Meer informatie over de fabricatie van onze dozen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

dozen laten bedrukken